Xerrada “Preguntes i respostes sobre llibres de fotografia”

El reconeixement de la importància dels llibres de fotografia en la història de la fotografia i de l’art és un fenomen recent. En els últims anys s’han publicat històries generals i parcials de la seva producció, han aparegut nombrosos llocs en internet dedicats a la seva discussió i estudi, i fins i tot existeix un mercat especialitzat en el tema. Hi ha consens a considerar que un bon llibre de fotografia és semblant per complexitat, coherència i autonomia a una obra d’art. No obstant això, els coneixements sobre el tema són limitats. En alguns casos, gairebé inexistents.

L’Arts Santa Mònica organitza el proper dissabte 14 d’abril a les 11:30h una taula rodona amb el fotògraf i docent Jon Uriarte titulada “Preguntes i respostes sobre llibres de fotografia”. I entre llibre i llibre, hi haurà txakolí per a tots!

Data: Dissabte 14 d’abril de 2012
Horari: A les 11:30h
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Una reflexión sobre “Xerrada “Preguntes i respostes sobre llibres de fotografia”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *