Arts Libris 2012

Arts Libris, una iniciativa que va néixer de la de la mà de la Fundació Comunicació Gràfica, la galeria Raiña Lupa i Arts Santa Mònica, arriba a la seva tercera edició, després d’haver aconseguit una molt bona resposta en les edicions precedents.

Art Libris es desplega entorn del concepte del llibre d’autor entès com a peça d’art o d’experimentació gràfica, la cura amb les edicions, l’elecció de papers, enquadernats, etc. És per això que els objectius que guien aquesta iniciativa són promoure i difondre l’edició d’autor en l’entorn de l’art i l’experimentació gràfica, i alhora ser un punt de trobada per a professionals i aficionats, productors i col·leccionistes, i tot el sector que neix al voltant d’un col·lectiu a mig camí de l’art, l’artesania, el disseny i les arts gràfiques i d’enquadernació, amb una llarguíssima tradició i influència a Catalunya. Aquesta tercera edició compta amb la consolidació de la presència de professionals internacionals així com d’escoles i institucions acadèmiques locals i internacionals de disseny gràfic. La fira proposa un extens programa d’activitats relacionades i complementàries amb la celebració de conferències, taules rodones i presentacions.

Data: Del 20 al 23 d’abril de 2012
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Divendres i dilluns entrada gratuïta, dissabte i diumenge pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *