Exposició «PES – Publicació Experimental Standard»

L’Arts Santa Mònica inaugura el proper dimarts 10 abril a les 19h l’exposició «PES – Publicació Experimental Standard». La mostra recull els treballs de Roger Guaus, Juan Diego Valera i Daniel S. Álvarez, fotògrafs que apareixen a la publicació del mateix nom editada per Standard Books i que es presentarà el dia de la inauguració.

El món d’Standard Books és el món de la fotografia d’autor. Un món on la fotografia es creua amb altres disciplines artístiques, un món de fonts documentals alternatives, un món de compulsió fotogràfica i col·leccionisme d’imatges, un món d’independència creativa vinculada a allò fotogràfic. El lloc on els projectes impossibles deixen de ser-ho.

Standard Books promou el treball d’autors emergents vinculats a la cultura local i els acompanya en tot el procés creatiu proveint-los amb les eines necessàries per dur a terme els seus projectes sense límits.

Data: Del 10 al 14 d’abril del 2012
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta