Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Haití. 34 segons després» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Haití. 34 segons després»

L’exposició «Haití. 34 segons després» evoca l’esforç de la població haitiana i de les organitzacions no governamentals per fer front a l’emergència humanitària causada pel devastador terratrèmol del 12 de gener de 2010, de magnitud 7,3 en l’escala de Richter, que va afectar especialment la capital haitiana.

Formen part d’aquesta mostra documentals d’Oriol Gispert, amb testimonis que relaten les seves experiències, i un mòdul interactiu que vol portar el visitant a viure per uns instants la sensació de pèrdua de tot, de caos, d’emergència. També inclou fotografies d’Emilio Morenatti (guanyador del primer premi FotoPres‘09) i de Marta Ramoneda que mostren el dia a dia dels haitians uns mesos després del terratrèmol.

L’exposició vol donar a conèixer l’esforç, la solidaritat i l’esperit de superació de la població haitiana, mostrar el paper dels diferents actors implicats en l’emergència humanitària i la reconstrucció, reflexionar sobre la importància de la solidaritat internacional i mostrar el seu agraïment als més de 60.000 ciutadans que han col·laborat amb les seves aportacions a la campanya de Fundació ”la Caixa” per a Haití.

Data: Del 23 de març al 12 de juny de 2011
Lloc: CaixaForum, Av. Marquès de Comillas 6-8, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “Exposició «Haití. 34 segons després»

Los comentarios están cerrados.