Exposició “Jocs de visions”

La ciutat, el camp, una concentració de persones, un bosc, un mosaic, un cotxe, un pàrking, unes escales… Objectes diversos i quotidians que, tot i ser coneguts, suggereixen móns incògnits i fantàstics, doncs no hi ha res al nostre voltant que no pugui posar de manifest realitats desconegudes. «Joc de visions» mostra una interpretació d’imatges extretes de la vida diària mitjançant la deconstrucció fotogràfica amb l’objectiu de descobrir noves realitats. Jugar al joc de fet i amagar amb el que ens envolta per tal de revelar allò que generalment no podem veure. O potser sí?

Sizé és un projecte format per dos artistes de la fotografia i les arts gràfiques. Ernest Brugué (Barcelona, 1970) i Ricard Gabaldà (Barcelona, 1972) uneixen la tècnica i l’experiència en el món de la imatge per desenvolupar la seva creativitat mitjançant un procés de postproducció fotogràfica fins que les escenes adquireixen una nova dimensió. Distorsionar, combinar i deformar imatges reals sempre conservant, però, la seva essència original.

Data: Del 28 de setembre al 28 d’octubre de 2010
Lloc: Galería Alex Telese, C/ Palla 11, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta