«Entre llums» de Jaume Cusidó

Demà divendres 20 d’agost a les 20h, s’inaugura al Centre Cultural de Vilassar de Dalt l’exposició «Entre llums» del fotògraf Jaume Cusidó. «Entre llums» és un recull d’imatges de paisatges i viatges on el principal objectiu és la recerca de la màgia de la llum, treure de cada lloc el seu millor moment.

La percepció i la bellesa d’una escena o indret pot canviar radicalment depenent la llum que la il·lumina. Amb aquesta exposició l’autor vol compartir aquests instants fantàstics i emocionants impactes visuals. L’exposició consta de 30 fotografies retro-il·luminades amb tecnologia LED sobre suports Luminpanel APPHOTO de 40×60 cms.

Data: Del 20 d’agost al 5 de setembre de 2010
Lloc: Centre Cultural de Vilassar de Dalt, C/ Manuel Moreno 30, 08339 Vilassar de Dalt (mapa)
Preu: Entrada gratuïta