Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Argentina-Catalunya, tan lluny, tan a prop» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Argentina-Catalunya, tan lluny, tan a prop»

Argentina, aquest país llunyà i alhora proper. Avui, més que mai, trobem argentins entre nosaltres: el company de feina, la veïna, a la cua del supermercat, a l’obra de teatre que vas anar a veure ahir… I estant tan a prop de nosaltres, de vegades, encara ens resulten llunyans: centenars d’estereotips s’han impregnat en l’imaginari popular.

Des de l’any 2008 se celebra a Barcelona el festival «Argentina-Catalunya, tan lluny, tan a prop», un gran esdeveniment lúdic-cultural que pretén apropar-nos, des de múltiples disciplines, a la riquesa de la cultura i les tradicions argentines. Cada primera quinzena del mes de juliol, es pot gaudir d’aquest esdeveniment a diferents espais de la ciutat a través diverses activitats com: recitals de música en viu, projeccions de documentals, exposicions d’art, tallers, xerrades, etc… i tot amb accés lliure.

Entre les activitats que se celebren en aquesta edició volem destacar una exposició fotogràfica que s’inaugurarà el proper dimarts 13 de juliol a les 19h amb els treballs del català Raimundo Morte i els argentins Diego Ballestrasse, Andrea Vanzulli i Cynthia Nudel.

Data: De l’1 al 18 de juliol 2010
Lloc: Consulado General de la República Argentina en Barcelona, Passeig de Gràcia 11 – escalera B 2º, 
08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta