Stripart 2010

Stripart és una mostra de joves artistes adreçada a tothom qui experimenta amb allò que de manera cíclica se’n diuen “els nous llenguatges artístics”. Una gran exposició oberta a un ampli ventall de formes expressives on es barreja pintura, fotografia, disseny, escultura, arquitectures efímeres, poesia visual, instal·lacions, accions, performances, música, vídeo-art…

Stripart va néixer amb la voluntat de donar cabuda a tothom que, amb un esperit innovador, passeja sense complexes entre disciplines i tècniques diverses i diferenciades tot explorant convergències, possibilitats i simbiosis.

Al mateix temps Stripart destaca per la seva voluntat d’apropar al públic en general l’art contemporani, sota un perspectiva ben particular: mostrar allò que avui és estudi i recerca, però demà pot esdevenir tendència.

Del 3 al 16 de juliol de 2010 podrem veure al Centre Cívic Guinardó, entre altres, els treballs dels fotògrafs Alba Bosch, Albert Gonzalez, Alex L.Doménech, Ana Belén Jarrín, Angel Armero, Carla Colombo, Cristina Doménech, Cristina Palomar, Daniel Laurinc, Daniel Tejedera, Edelweiss López, Emanuele Nutile, Eugènia Canyelles, Felipe Cavada, Joana Comas, Mara Sánchez Renero, Maria Ganigué, Mathias Martin, Miguel Chiva, Mireia Catalan, Patricio Cervera, Paula Belil, Rafael Arocha, Raúl Guillamón, Santos Román, Sara García, Sergi García i Trinidad García.

Data: Del 3 al 16 de juliol de 2010
Lloc: Centre Cívic Guinardó, Ronda Guinardó 101, 08041 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta