Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Presentació del projecte «Vist a Barcelona» i de les I Jornades de Fotografia Documental – Barcelona Photobloggers

Presentació del projecte «Vist a Barcelona» i de les I Jornades de Fotografia Documental

Ei, fotògraf! Ei, fotògrafa! Tens algun treball sobre Barcelona? Aquest divendres 11 de juny a les 21:30h tindrà lloc a la sala Maumau la festa de presentació de les bases de «Vist a Barcelona» i de les I Jornades de Fotografia Documental, dues activitats organitzades pel Centre Cívic Can Basté per a l’11è Fòrum Fotogràfic.

«Vist a Barcelona» és un projecte en procés que promou treballs de fotògrafs sobre la ciutat. Una ciutat que s’ha forjat amb molt d’esforç una imatge estereotipada, que no sempre s’ajusta a les seves realitats. Les seves gents, els de tota la vida i els nouvinguts, conformen un mapa de cultures, anhels i decepcions. La convocatòria va dirigida a fotògrafs i col·lectius de fotògrafs. A la presentació es projectaran reportatges dels fotògrafs que han participat en el projecte fins el moment.

A les I Jornades de Fotografia Documental es reflexionarà sobre el present i el futur de la fotografia documental, a través de les inquietuds i experiències de diferents professionals. En un format de taula rodona, es debatrà sobre les polítiques per part de les institucions, els programes educatius dels centres d’ensenyament i el futur del documentalisme en el context de les noves tecnologies. A les sessions es plantejaran quins són els nous reptes per als fotògrafs i la fotografia documental des del punt de vista del seu valor històric, comunicatiu, informatiu, com a element d’integració social i també des dels usos que se’n fa dins el nostre entorn quotidià més proper.

Data: Divendres 11 de juny de 2010
Horari: A les 21:30 h
Lloc: Sala Maumau, C/ Fontrodona 35, 08004 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta