Exposició «A 1,20 metres d’alçada»

Com són els drets de la infància des de la mirada d’un nen? I des de la d’un adult? L’exposició itinerant «A 1,20 metres: els drets de la infància vistos des de la seva alçada» reuneix les dues mirades per tal de respondre a aquesta pregunta i alhora fer-nos reflexionar sobre la situació dels drets dels infants arreu del món.

L’exposició està formada per les obres que han cedit fotògrafs de reconegut prestigi com Cristina García Rodero, Gervasio Sánchez, Ciuco Gutiérrez, José Cendón, Ouka Leele, Javier Bauluz, Walter Astrada, Enrique Meneses, Álvaro Ybarra, entre d’altres, i també les obres finalistes del concurs que, durant el 2009, i coincidint amb el 50è aniversari de la Declaració dels Drets dels Nens, va organitzar el CGAE, la Fundació CGAE, la Escuela de Fotografía EFTI, la ONG Espíritu Social amb la col·laboració de 47 col·legis d’advocats.

Aquesta mostra té com a singularitat que els fotògrafs es van haver de situar “físicament i simbòlicament” a l’alçada d’un nen (“A 1,20 metres”), per captar el món des de la visió d’un nen. Entre elles, cal destacar la fotografia guanyadora, “el 5” de Josep López Vañó.

Data: Del 23 d’abril al 6 de maig de 2010
Lloc: Col·legi d’Advocats de Barcelona, C/ Mallorca 283, 08037 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta