«Retalls d’un quadern de viatges» de Josep Íñigo

Una vegada li van preguntar a l’oceanògraf Jacques-Ives Cousteau quina era l’espècie que mereixia més esforços per a evitar la seva extinció, Cousteau va respondre: «Sense cap mena de dubte, l’espècie humana».

Es declaren com a Patrimoni Mundial certs monuments d’interès cultural, llocs històrics, paratges singulars i festes tradicionals. Però en realitat, l’únic patrimoni de la humanitat, és la pròpia humanitat, amb el seu entorn, les seves costums i les seves formes de viure i comunicar-se. La resta és una col.lecció de peces de museu.

«Retalls d’un quadern de viatges» és un recull de les reflexions d’un fotògraf viatger sobre les diferències i similituds entre la gent que va trobant-se en els seus viatges i les inquietuds que li provoquen, inquietuds que les resum en una sèrie de fotografies, com si fossin notes al seu quadern de viatges.

Data: Del 15 de gener al 31 de març de 2010
Lloc: Espai Wonee de la Unitat de Malalties Tropicals, Importades i Vacunació Internacional, Av. Drassanes 17-21, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta