Exposició “Ouka Leele. Inèdita”

Amb motiu del Premi Nacional de Fotografia atorgat a Ouka Leele en el 2005, el Ministeri de Cultura celebra una exposició antològica de la seva obra inèdita. Aquesta artista madrilenya, protagonista de La Moguda en els anys 80, obté un just reconeixement en aquesta mostra que fa un recorregut sentimental i artístic, ple de vivències i humanitat, a la manera d’una Comèdia humana en imatges.

L’exposició “Ouka Leele. Inèdita” oferix l’oportunitat de conèixer l’obra fotogràfica menys coneguda d’aquesta artista. Un recorregut artístic i sentimental, presentat en 64 obres de mitjà i gran format, reflecteix el domini tècnic i la constant creativitat des de les seves primeres fotografies, en blanc i negre, fins a les imatges digitals realitzades amb el mòbil o retocades en Photoshop. També s’ha inclòs una de les obres que la va fer famosa pel seu estil i tècnica: la fotografia pintada.

“Ouka Leele. Inèdita” vol recuperar l’emoció de la trobada entre el públic i l’artista, a la manera del Renaixement, quan en acabar una obra, l’artista la mostrava en públic i els ciutadans anaven a veure-la. És una oportunitat única per a contemplar la seva evolució i assoliments artístics, així com per a despertar la curiositat en tots els coneixedors de la seva obra.

Data: Del 21 de gener a l’11 d’abril de 2010
Lloc: Centre d’Art Tecla Sala, Av. Josep Tarradellas i Joan 44, 08901 L’Hospitalet de Llobregat (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentari a “Exposició “Ouka Leele. Inèdita”

Els comentaris estan tancats.