Fes-te soci de la Mediateca del CaixaForum!

Des dels seus inicis la Mediateca del CaixaForum ha apostat per la creació audiovisual i multimèdia i totes aquelles tendències de l’art lligades a les tecnologies que en cada moment han anat sorgint, amb l’interès de contextualitzar-les i la intenció de fer-se ressò, documentar i consolidar el seu coneixement.

El fons de consulta que s’ha anat bastint al llarg dels anys ha configurat una important col·lecció, on podem trobar, entre altres documents, més de 3.000 catàlegs i monografies sobre fotògrafs de tot el món, que proposen una amplíssima panoràmica sobre el món de la fotografia.

El carnet de la Mediateca dóna accés al servei de préstec de tot aquest fons, i també facilita descomptes en les activitats que es realitzen al CaixaForum, que podeu consultar a la seva pàgina a Facebook. Per a obtenir-lo només cal presentar el DNI o un document equivalent, omplir el formulari de sol·licitud i fer un únic pagament de 6 €, o bé de 3 € en el cas d’acreditar la condició d’estudiant, aturat o jubilat, o formar part del programa LKXA de La Caixa. El carnet no té caducitat, i és d’ús personal i intransferible.

ACTUALITZACIÓ: La Mediateca del CaixaForum va tancar les seves portes a principis de l’any 2013