Exposició “Avelino Pi, fotògraf d’esports”

El veterà fotògraf d’esports Avelino Pi és el protagonista d’una nova “Vitrina del fotògraf”, que es pot visitar al Palau Robert a partir del 13 de novembre fins al 10 de gener de 2010.

Avelino PiAvelino Pi va començar la seva feina com a fotògraf a principis dels anys setanta i avui dia continua en actiu. Sota el títol “Avelino Pi, fotògraf d’esports”, presenta al Palau Robert una mostra de la seva trajectòria professional a partir de la gran varietat del seu arxiu i de les diferents disciplines esportives que ha fotografiat amb la seva càmera. Són instantànies recollides en especialitats com ara tennis, futbol, hoquei, atletisme, vela, golf o motociclisme, entre altres.

Les fotografies d’aquesta mostra de “La vitrina” són de grans dimensions, cosa habitual en els treballs d’Avelino Pi, que acostuma a utilitzar un equip de format mitjà en la seva feina. La seva obra es caracteritza també pels enquadraments creatius i pels objectius panoràmics que utilitza sovint. Les imatges que apareixen en la mostra del tennista Rafa Nadal, o de l’exfutbolista holandès del FC Barcelona Johan Neeskens, en són un bon exemple.

“Avelino Pi, fotògraf d’esports” incorpora alguns objectes –la majoria, records personals– com ara fotografies familiars, acreditacions de molts països en els quals va treballar, sobretot seguint els Jocs Olímpics, i algunes de les càmeres que ha utilitzat al llarg de la seva vida. Acompanya l’exposició un audiovisual que recull el moments més significatius de la seva carrera.

Data: Del 13 de novembre de 2009 al 10 de gener de 2010
Lloc: Palau Robert, Passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentari a “Exposició “Avelino Pi, fotògraf d’esports”

Els comentaris estan tancats.