Exposició «FotoPres’09»

FotoPres és un dels concursos de fotografia de premsa amb més història i reconeixement de l’Estat espanyol. El certamen s’organitza amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre la fotografia documental, i contribuir a la consolidació, al nostre país, del documentalisme contemporani. Cada dos anys la Fundació ”la Caixa” atorga sis beques a projectes fotogràfics inèdits i tres premis a treballs realitzats en els darrers dos anys.

L’exposició mostra les propostes seleccionades com a premis i beques en l’edició de l’any 2009. Es tracta de projectes amb un alt contingut social, que ofereixen una anàlisi intensa de l’actualitat. Els premiats FotoPres’09 són: Emilio Morenatti (Primer premi), Walter Astrada (Segon premi), Alfonso Moral (Tercer premi), i els becats FotoPres’09: Mikel Aristregi, Lurdes R. Basolí, Jo Expósito, Aleix Plademunt, Marta Ramoneda i Fosi Vegue.

Data: Del 30 d’octubre de 2009 al 21 de febrer de 2010
Lloc: CaixaForum, Av. Marquès de Comillas 6-8, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

5 comentarios en “Exposició «FotoPres’09»

  1. Avui dijous 29 d’octubre a les 18:30 h se celebrarà una taula rodona sota el títol «L’exercici de la fotografia documental» amb la presència dels premiats del certamen i moderada per Laura Terré, directora del Centre de Fotografia Documental de Barcelona.

Los comentarios están cerrados.