Exposició «Escapant-se del paper. Cinc mirades al còmic belga»

Aquest any, Brussel·les i Valònia commemoren l’Any del Còmic. Considerat el «Novè Art», el còmic és la novel·la gràfica que té un major poder de persuasió i que atrapa per igual a nens i adults amb personatges made in Belgium que han crescut amb nosaltres com Lucky Luke o els Barrufets. Sense oblidar al millor i més conegut ambaixador de Bèlgica en el món: Tintín. L’Oficina de Turisme de Bèlgica ha volgut sumar-se a aquest merescut homenatge a través de l’exposició «Escapant-se del paper. Cinc mirades al còmic belga» que reuneix als fotògrafs Félix Lorenzo, Jordi Oliver, Rafa Pérez, Patxi Uriz i Ricardo de la Riva, que aporten el seu personal punt de vista sobre el còmic.

Data: Del 15 al 31 d’octubre de 2009
Lloc: Centre d’Informació i Assessorament per a Joves, C/ Sant Oleguer 6-8, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta