Jornades «Viure de la fotografia al segle XXI»

La Fundació Universitària Martí l’Humà i la Generalitat de Catalunya organitzen els propers 31 d’octubre i 1 de novembre unes jornades on es debatran sobre diferents estratègies de futur, d’interès per a professionals de la fotografia i/o aficionats avançats. Les jornades romandran obertes durant el cap de setmana a 20 participants, prèvia inscripció.

A part de las dues ponències que impartirà el fotògraf Tino Soriano (tinosoriano.com) fotògraf de National Geographic i premi World Press Photo, s’han programat presentacions i debats d’una hora i mitja de durada a càrrec de Pepe Baeza, director de fotografia d’El Magazine (magazinedigital.com); Joan Vendrell, expert en tecnologia i director del blog Naturpixel.com; Siqui Sánchez (Fotosiqui.com) fotògraf multidisciplinari; Hugo Rodríguez (hugorodriguez.com) autor de llibres i assajos sobre imatge digital i Silvia Omedes (photographicsocialvision.org) directora de la Fundació Photographic Social Vision.

Entre els convidats han confirmat la seva assistència experts com Joan Fontcuberta (Premi Nacional de Fotografia), Walter Astrada (World Press Photo-2009), Enric Galve (President de SONIMAG i director dels laboratoris EGM), Carlos Pérez de Rozas (Universitat Pompeu Fabra), Andoni Canela (National Geographic), Manel Úbeda (director IDEP), M. Rosa Vila (editora gràfica de “Descobrir Catalunya”), Paco Elvira (fotògraf i professor de la UAB), Gabriel Brau (fotògraf i organitzador de Donosti Imagen), Jordi Rovira (director de la revista del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Jordi Ribó (fotògraf), Lluís Salom (director UPIFC – Sindicat de la Imatge), Xevi Jaime (AFT), Pere Pons (fototalleres.org), Carlos Martín (professor expert en blogs), Gema Darbo (fotògrafa), Maria Abras (fotògrafa i coordinadora del projecte), Isaac Freijo (fotògraf i coordinador del projecte), Frederic Garrido (A. F. Berga), Jaume Badia (AFOCER), Paco Membrives (Montphoto), Sergio Ruíz (revista Capçalera), Núria Gras (fotògrafa i coordinadora d’estudis), Cesc Casanova (Fotocine Casanova) i Albert Masó (National Geographic).

Més informació (temari, inscripcions, etc…) a:

Fundació Universitària Martí l’Humà

Un comentario en “Jornades «Viure de la fotografia al segle XXI»

Los comentarios están cerrados.