«…de cero a cien» d’Álvaro Mora

Álvaro Mora exposa una sèrie de fotografies que reflecteixen diferents moments de la vida, instants molt personals, fora de la bullícia de la gent i de l’urbà. Cerca una ciutat tranquil·la, situacions de calma després d’una batussa. Fa una compensació, a causa de la seva inquietud interna, cercant el grafisme, l’equilibri en la composició, extrapolant-se del desig de la gent per arribar a la seva meta, l’assossec i la tranquil·litat. En els seus retrats cerca aquell instant en què la persona es relaxa entre presa i presa i se centra en els seus pensaments sense el respecte que li pot fer la càmera.

Data: De l’1 al 19 d’octubre de 2009
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«…de cero a cien» d’Álvaro Mora

  1. Qué maravilla que haya gente que nos emocione con la cámara,
    que nos haga ver puntos de vista que otros no vemos,
    que nos muestre su interior trasladado al exterior.
    Felicidades Álvaro y no nos dejes nunca de emocionar.

Los comentarios están cerrados.