Mil cares de Barcelona

Si pensem en les grans ciutats que conformen l’imaginari col·lectiu, ens vindran al cap ràpidament els seus edificis, monuments, llocs emblemàtics… Però aquesta només és la part inert de les ciutats, les grans ciutats les fem entre tots els que hi vivim i habitem els seus espais públics.

Amb el projecte «1000 Portraits Barcelona», els fotògrafs Gerard Franquesa i Sergi López han volgut plasmar una de les moltes representacions possibles de la ciutat de Barcelona, atorgant tot el protagonisme aquest cop als seus habitants.

Durant un cap de setmana, ambdós fotògrafs van estar recorrent els carrers de la ciutat, explicant el projecte i demanant a la gent si hi volien col·laborar, fins arribar als 1000 retrats. El resultat es pot veure ara a Flickr.

4 comentarios en “Mil cares de Barcelona

Los comentarios están cerrados.