Fotografia a la fresca

L’associació fotogràfica TERRA de NINGÚ organitza durant aquest mes de juliol una sèrie d’activitats sota el títol «Fotografia a la fresca» al centre cívic Can Basté. Entre les activitats que es realitzaran trobem el fòrum i les projeccions, les quals es duran a terme al pati del centre cívic, mentre se sopa i es pren alguna cosa.

En el fòrum cada assistent pot participar portant una fotografia seva per a comentar amb tothom durant la projecció. L’objectiu d’aquesta activitat és opinar de forma constructiva i escoltar el que la resta d’assistents opina d’una mateixa imatge. És una forma divertida i diferent d’aprendre a veure les fotografies, mentre es pren la fresca de la nit envoltats de gent amb qui es comparteix l’afició o la professió de la fotografia.

En les projeccions es podran veure treballs fotogràfics, ja siguin individuals o col·lectius. L’objectiu d’aquesta activitat és xerrar sobre fotografia, intercanviar opinions, i descobrir com s’ha dut a terme un projecte, quines han estat les idees prèvies, les modificacions sobre el terreny i finalment la presa de decisions durant la post producció.

Més informació a:

TERRA de NINGÚ

Un comentario en “Fotografia a la fresca

Los comentarios están cerrados.