«No vull dormir!» d’Àlex Barti i David Montero

«No vull dormir!» és una exposició de fotografies de superherois en 3D d’Àlex Barti i David Montero que es realitzarà a La Granja de Gavà del barri del Raval del 16 de maig al 16 de juny. L’exposició comptarà amb el pròleg «No vull anar a dormir» a càrrec de Maria Fernández i Pou. La vida ja és en tres dimensions però això no importa.

Tot i que ja hi hauran ulleres 3D a disposició del públic a la mateixa Granja de Gavà, es recomana als visitants que es facin unes de pròpies i que facin sweded. S’adjunta una plantilla de les ulleres 3D necessàries per poder veure les fotografies de l’exposició. Tan sols cal imprimir-la i posar-hi paper de cel·lofana vermell i blau. Descarregueu-la aquí.

Data: Del 16 de maig al 16 de juny de 2009
Lloc: La Granja de Gavà, C/ Joaquim Costa 37, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«No vull dormir!» d’Àlex Barti i David Montero

Los comentarios están cerrados.