Exposició «Dracs de Barcelona»

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Galeria Montcada presenta l’exposició col·lectiva «Dracs de Barcelona» que compta amb la participació de 20 pintors i 20 fotògrafs vinculats a la ciutat de Barcelona. El tema de la mostra són els dracs que decoren la ciutat comtal, concretament s’han seleccionat 20 dracs (d’entre un llistat de més de 30 que la galeria té catalogats) localitzats en diferents punts: des del famós drac de Gaudí, al Parc Güell, fins als dracs esotèrics que presideixen l’edifici de Duanes. La galeria ha «adjudicat» cada un dels dracs a un pintor i un fotògraf per tal d’oferir al visitant dues interpretacions artístiques del mateix element.

Pintors participants: Xano Armenter, Cristina Blanch, David Casals, Jaume García Anton, Jordi García Gil, Maria Gibert, Joan Longas, Jordi Marsal, Alícia Marsans, Míriam Miras, Perico Pastor, Juliet Pomés Leiz, Àlex Prunés, Luis Royo, Jordi Sàbat, Cristina Sampere, Bea Sarrias, Carmen Segovia, Fátima Tocornal i Daniel Torres.

Fotògrafs participants: Joan Alsina, Maite Awad, Enric Berenguer, Álvaro Bujons, Carlos Cabezas, Colita, Xavi Cortés, Julio Cunill, Gemma Edo, Marta Fàbregas, Sergi Garriga, Marcela de las Heras, Antonio Herrero, Miguel Raurich, Jordi Sarrà, Paulo Sciaccaluga, Natalie Sève, Leopoldo Pomés i Marc Vidal.

Data: Del 23 d’abril al 26 de maig de 2009
Lloc: Galeria Montcada, C/ Montcada 20, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “Exposició «Dracs de Barcelona»

Los comentarios están cerrados.