Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Els museus municipals de Barcelona, gratuïts els diumenges a la tarda – Barcelona Photobloggers

Els museus municipals de Barcelona, gratuïts els diumenges a la tarda

A partir d’aquest diumenge, 5 d’abril, tots els museus municipals de Barcelona ampliaran el seu horari i obriran, de forma gratuïta, les seves portes les tardes de diumenge, de les 15.00 a les 20.00 hores. Aquesta mesura, que se suma a la gratuïtat ja existent dels museus de la ciutat el primer diumenge de cada mes, té com a objectiu atreure visitants provinents del conjunt de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, captar un públic eminentment familiar i ampliar l’oferta cultural i de lleure de cap de setmana a la ciutat.

Els centres que aquest diumenge ja adopten aquesta mesura són el Museu Picasso, el Museu d’Història de Barcelona (Conjunt Monumental de la Plaça del Rei i Museu del Monestir de Pedralbes), La Virreina – Centre de la Imatge, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Jardí Botànic, el Disseny Hub Barcelona (Museu de les Arts Decoratives i Museu Tèxtil i de la Indumentària), el Museu Barbier-Mueller d’Art Precolombí, el Museu de Ceràmica, el Museu Frederic Marès i el Museu Etnològic, com a museus de titularitat municipal, i el Museu de la Música com a consorciat.

Un comentario en “Els museus municipals de Barcelona, gratuïts els diumenges a la tarda

  1. GRÁCIAS, OSCAR.
    Necesitaba saber que museos eran de ambito municipal o consorcio y lo pone aqui. Me preparo unas opos y voy tanteando temas aqui y alli.

Los comentarios están cerrados.