«Dones fortes» de Manel Sanz

El Centre Cultural Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat acull fins el 3 de març l’exposició «Dones fortes» del fotògraf Manel Sanz. Les fotografies que componen aquesta exposició només poden ser el producte d’un compromís, d’un espai d’intimitat, invisible a la càmera, en el que la mirada del fotògraf, una mirada masculina, negocia, pacta, vol anar a trobar una mirada diferenciada, una mirada femenina, que sap i vol reconèixer en els ulls que miren una veritat ètica inescrutable, un jo que ens interpel·la i ens demanda cura, afecte, reconeixement de la singularitat d’una vida, de cada vida.

En aquest diàleg que es configura l’espai necessari perquè aquests cossos narrin en llibertat la pròpia consciència de si mateixos, que juguin i experimentin amb aquest desconegut, descobert a l’altre costat del mirall, que som nosaltres mateixos, i que els seus cossos sorgeixin no com a estereotipat objecte masculí de contemplació, sinó com a narració que significa al mateix temps un ésser i un estar en el món.

Data: Del 19 de febrer al 3 de març de 2009
Lloc: Centre Cultural Santa Eulàlia, C/ Santa Eulàlia 60, 08902 L’Hospitalet de Llobregat (mapa)
Preu: Entrada gratuïta