Conferència d’Antoine d’Agata

Aquest any tenim l’oportunitat de tenir a prop a un fotògraf de renom, un fotògraf de la prestigiosa agència Magnum, un autor que s’allunya de la realitat objectiva. Antoine d’Agata aborda la fotografia com un diari íntim, explora la manifestació de la bellesa en allò sòrdid. Dins del caos i la confusió, dins del sexe i les drogues trobareu un creador que lluita contra el món capitalista, que cerca preservar-se de la realitat externa i que crea una obra extremadament meticulosa, on recupera l’ordre, l’ordre en el caos.

Data: Dijous 12 febrer de 2009
Horari: A les 19:00 h
Lloc: Sala d’Actes Escola d’Arts i Oficis (al costat de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya), C/ Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

3 comentarios en “Conferència d’Antoine d’Agata

Los comentarios están cerrados.