Exposició «Territoris alliberats del Sàhara Occidental»

Un equip de reporters de l’Associació de Fotoperiodistes Kvlar es va desplaçar al Sàhara Occidental, convidats pel Ministeri de Defensa de la República Àrab Sahrauí Democràtica per a compartir el dia a dia amb els combatents que l’Exèrcit d’Alliberament del Poble Sahrauí, braç armat del Front Polisari, té desplegats per defensar la zona que es coneix amb el nom de «territoris alliberats».

L’accés a aquest territori militaritzat està molt restringit i només és permès als nòmades beduïns, que no entenen de fronteres, i que viatgen pel desert amb els seus ramats de camells i cabres a la recerca de minses pastures. Ells es coneixen com «els fills dels núvols».

Data: Del 4 al 23 de novembre de 2008
Lloc: Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs, C/ Rector Triadó 53, 08014 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta