Presentació del llibre «La vitrina del fotògraf 2007»

El proper dilluns 16 de juny de 2008 a les 19:30 h tindrà lloc al Palau Robert la presentació del llibre «La vitrina del fotògraf 2007» de l’editorial Produccions Editorials de la Imatge SL. Un llibre recopilatori de les exposicions de la vitrina del fotògraf del Palau Robert de l’any 2007, amb obra dels autors Txema Salvans, Cèsar Malet, Jordi Esteva, Gervasio Sánchez i Ros Ribas.

L’acte comptarà amb les intervencions de Jordi Fortuny, director general de Difusió Corporativa de la Generalitat de Catalunya, Pilar Aymerich, secretària d’acció cultural de UPIFC Sindicat de la Imatge, i Lluís Salom, secretari d’organització i publicacions de UPIFC Sindicat de la Imatge.

Data: Dilluns 16 de juny de 2008
Horari: A les 19:30 h
Lloc: Palau Robert, Passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta