Dia Internacional dels Museus 2008

Des de l’any 1977 es porta a terme una iniciativa que pretén apropar els museus i altres espais museístics als ciutadans i les ciutadanes. Es tracta del Dia Internacional dels Museus, promogut pel Consell Internacional dels Museus, en què aquests espais ofereixen un dia de portes obertes i organitzen activitats diverses.

Entre els actes d’enguany destaca La Nit dels Museus. Un total de 20 museus de la ciutat obriran les seves portes el dissabte 17 de maig des de les 19 h fins a la una de la matinada i oferiran, a més, un programa d’activitats gratuïtes. A més, tothom que hi assisteixi i ompli la butlleta d’enquesta de satisfacció tindrà dues entrades gratuïtes per visitar el museu que triï qualsevol altre dia.

El mateix dia també se celebrarà La Nit de les Galeries d’Art. Un total de 35 galeries de la província de Barcelona programaran activitats dins les sales i no tancaran portes fins a la mitjanit. Amb aquesta acció es vol reivindicar el paper de les galeries com avantsales dels museus i promotors del col·leccionisme.

Un comentario en “Dia Internacional dels Museus 2008

  1. El 17 de maig a les 21h La Fundació Miró convida als assistents a l’exposició Identitats de Tomoko Sawada a venir vestits de «lolites gòtiques» per participar a una sessió fotogràfica. Tots els participants podran gaudir d’un còctel al Pati Nord, amb vistes sobre la ciutat.

Los comentarios están cerrados.