«Reflexos» d’Albert Casanovas Blay «Betu»

Albert Casanovas BlayLa sala d’exposicions del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona acollirà del 7 de febrer al 17 d’abril, l’exposició «Reflexos», una mostra homenatge a Albert Casanovas Blay «Betu», un dels fotògrafs que col·laborava habitualment amb L’Informatiu del CAATB i que va morir el setembre passat després d’una llarga malaltia.

L’exposició recull una sèrie de fotografies de gran format d’una mostra en què l’autor treballava des de fa diversos anys. Es tracta d’imatges d’objectes reflectits sobre l’aigua. Les fotografies resultants són abstractes i artístiques, amb un gran joc de colors i on l’aigua perd les seves propietats per convertir-se en art. Les imatges tenen la particularitat que s’han fet totes amb les tradicionals càmeres Reflex, sense utilitzar mitjans digitals.

La idea de poder realitzar aquesta exposició al CAATB la va començar a treballar Albert Casanovas a mitjans de l’any passat. La seva mort, però, va deixar la feina inacabada i, gràcies al treball d’amics i familiars, s’ha preparat el material que es podrà veure en aquesta exposició.

Data: Del 7 de febrer al 17 d’abril de 2008
Lloc: Sala d’exposicions del CAATB, C/ Bon Pastor 5, 08021 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Reflexos» d’Albert Casanovas Blay «Betu»

Los comentarios están cerrados.