«Tornar a casa» de Tim Dirven

L’ONG Morning Tears porta treballant a la Xina de manera no oficial des de l’any 1999. Dirigida totalment per voluntaris, el març de 2005 es va convertir de manera formal en una organització sense ànim de lucre, amb oficines a Bèlgica, Espanya i Xina. El seu objectiu és «reconstruir un món per a nens que han sofert o estan sofrint un intens dolor afectiu». El seu treball se centra especialment en nens xinesos amb pares a la presó o que hagin estat condemnats a mort; nens abandonats o orfes i petits sense partida de naixement per als quals, per manca de documentació, pràcticament no existeixen drets.

Les fotografies del belga Tim Dirven ens mostren la feina que fa aquesta organització a les províncies de Chongqing i d’Henan.

Data: Del 4 al 29 de febrer de 2008
Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde, C/ València 302, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta