Col·lecció «Meravelles de Catalunya»

El Periódico de Catalunya vol celebrar l’arribada del nou any regalant als seus lectors el llibre àlbum de fotografies inèdites «Meravelles de Catalunya», amb més de 300 imatges dels 100 llocs i obres d’art finalistes de la iniciativa ciutadana 10meravelles.cat.

El diumenge 6 de gener, coincidint amb el dia de Reis, es regalarà juntament amb el diari, sense cartilla ni cupons, el llibre àlbum, amb més de 200 pàgines, i les dues primeres imatges per completar-lo. A partir d’aleshores i fins el 15 d’abril, El Periódico oferirà cada dia un sobre amb dues fotografies que els lectors hauran d’arxivar al seu lloc corresponent al llibre.

Més informació a:

El Periódico de Catalunya

Un comentario en “Col·lecció «Meravelles de Catalunya»

Los comentarios están cerrados.