Trobada professional «Who is Who»

En el marc de la setmana fotogràfica Trafic 07, Photographic Social Vision organitza el proper dijous 25 d’octubre a les 18:00 h un esdeveniment anomenat «Who is Who en fotografia a Barcelona». Aquest acte pretén ser un lloc de trobada per a totes les entitats, col·lectius i associacions que gestionen, produeixen i difonen fotografia a la nostra ciutat. La trentena d’entitats inscrites a l’acte donaran a conèixer els seus objectius, activitats i inquietuds en relació a la fotografia a Barcelona. «Who is Who» és un acte d’interès per al mateix sector fotogràfic, per als agents de gestió cultural pública i privada del país i per a fotògrafs i estudiants de fotografia amb ganes de saber qui és qui a la nostra ciutat quan es parla d’aquest gènere. Amb aquesta trobada pretenem donar llum a nombrosos i desconeguts projectes i col·lectius que, dia a dia, porten a terme, amb pocs recursos, una tasca independent, dinamitzadora i entusiasta de producció i difusió del gènere fotogràfic.

Els col·lectius que participaran són: Arxiu Històric, Agrupació Fotogràfica de Catalunya, Can Basté, UAB, Gramenet Imatge Solidària, Pati Llimona, The Photographers Company, Kowasa, Malocchio, Setmanari Directa, UPIFC Sindicat de la Imatge, Galería H2O, Prensa 19, Fotonauta, La Foto BCN, Vitrina del fotógraf, Ruido, Lupaphoto, Foto Colectania, Espai Català-Roca, Fotocoleccionista.com, Biennal Xavier Miserachs, Editorial Blume, La Retrateria, Hassel y Gretel, Pandora, Sofoco Photography, Pepe Baeza, Agencia Zoom, Barcelona Photobloggers, Azapress, Fotopress, Fotografia.net, Fundació Gil Moreno i Photographic Social Vision.

Data: Dijous 25 d’octubre de 2007
Horari: A les 18:00 h
Lloc: Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta