«Barcelona en silenci, una ciutat per la pau» de Glòria Giménez

«Barcelona en silenci, una ciutat per la pau» vol ser un homenatge als ciutadans de Barcelona i a totes les persones que se senten identificades amb els seus carrers, els seus edificis, els seus balcons… Una obra fotogràfica realitzada el 2003 durant el moviment ciutadà contra la guerra, en què el rastre del ciutadà -ocult a les fotografies- va revestir de singularitat la ciutat.

L’autora, Glòria Giménez, fotògrafa i psicòloga clínica, es va iniciar en la tècnica del fotoreportatge al 1990. Establint paral·lelismes amb la seva experiència professional, els seus enquadraments i enfocaments intenten penetrar en les exposicions, les mirades, els gestos. La recerca del coneixement humà és la seva passió.

Data: Del 5 d’octubre al 30 de desembre de 2007
Lloc: Palau Moja, C/ Portaferrissa 1, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Barcelona en silenci, una ciutat per la pau» de Glòria Giménez

Los comentarios están cerrados.