Exposicions fotogràfiques al carrer dins Arquiset 2007

Arquiset, la primera edició de la Setmana d’Arquitectura, es celebrarà a Barcelona entre els propers dies 18 i 25 d’octubre. El COAC i Arquinfad organitzen i impulsen un extens i variat programa d’activitats que pretén reforçar els llaços entre arquitectura i societat.

Aquesta voluntat d’apropar l’arquitectura als ciutadans i ciutadanes i cercar la seva participació es traduirà en un programa que durant set dies escamparà exposicions, conferències, itineraris, taules rodones, visites guiades a edificis, seus institucionals i despatxos d’arquitectura, cinema, teatres, dansa, arreu de tots els districtes de la ciutat, en un esdeveniment que aspira a consolidar-se com una cita anual reconeguda i valorada a la capital catalana i progressivament al conjunt de Catalunya.

Durant aquesta setmana es podran veure diverses exposicions fotogràfiques relacionades amb l’àmbit de l’arquitectura a diferents carrers de Barcelona. Oleg Ogurtov presentarà «Barcelona» al Passeig Passeig de Lluís Companys, José antonio López presentarà «Periferies» a la Rambla del Poblenou, Bruno Llovera presentarà «Urbis 33» a la Plaça Eivissa, Mikel Sánchez i Edel Devora presentaran «Escala B» a la Plaça del Centre i Sònia Canyada presentarà «La Barcelona que ens envolta» a la Plaça de la Revolució.