Stripart 2007

Stripart és una mostra que s’adreça a tots/es aquells/es artistes que treballen a partir de: tècniques mixtes, disseny, interiorisme, dansa, escultura, fotografia, poesia visual, moda, performance, accions artístiques, pintura, instal·lacions i d’altres disciplines d’una forma innovadora i a través de nous llenguatges artístics.

Del 30 de juny al 7 de juliol podrem veure al Centre Cívic Guinardó exposicions dels fotògrafs Marta Blanch, Fernando Bustamante, Agnés Cobotaite, Pia Codina, Sílvia Guitart, Marta Martínez, Alberto Matiz, Noemí Moraleda, Marçal Muns, Mar Porgimon, Paula Recarey, Marta Sanz, Íngrid Solbrig i Olivia Melanie Vetters.

Data: Del 30 de juny al 7 de juliol de 2007
Lloc: Centre Cívic Guinardó, Ronda Guinardó 101, 08041 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta