Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«El temps a l’Havana» de Bernd Colmar Gielke – Barcelona Photobloggers

«El temps a l’Havana» de Bernd Colmar Gielke

Ja se sap que el temps no és el mateix a l’Havana que a Barcelona o a Berlín. En què inverteixen els havaneros el seu temps? Quan dura un dia a l’Havana? Què en queda d’aquest dia al capdavall? Això és igual en tots els àmbits de la vida?

Cuba està distanciada de la resta del món per l’aigua que l’envolta i per les lleis que la regulen. Viure o estar-se a Cuba implica establir una complexa relació entre el progrés i l’immobilisme. Hi ha aspectes de l’illa que no han s’han modificat en 49 anys i, en canvi, n’hi ha d’altres que canvien gairebé diàriament.

Les fotografies de l’exposició formen part del llibre «Mi Guía Habanera», una introducció visual a la ciutat de l’Havana, els seu barris i la gent que els habita. És un cop d’ull a la vida quotidiana, retrats i paisatges urbans que volen transmetre la noció del temps a l’Havana. Una invitació a perdre-hi, o millor a invertir-hi, una mica del nostre temps.

Data: De l’1 al 30 de juny de 2007

Lloc: Llibreria Altaïr, Gran Via de les Corts Catalanes 616, 08007 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta