Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Dona, etcètera» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Dona, etcètera»

«Dona, etcètera» narra com influeix la moda en la feminitat a través de la fotografia dels grans autors. No és una mostra de fotografia de moda, ni una mostra de fotografia de dones. O almenys, no només és això.

Les imatges d’aquesta exposició ens parlen de dones reals dins de dones icona i a la inversa, en un joc de miralls al servei de l’espectador. Autors com Irving Penn, William Klein, Wolfgang Tillmans, Norman Parkinson, Cartier-Bresson, Frank Horvat o Louise Dahl-Wolfe persegueixen aquesta bellesa o aquesta identitat femenina, molt més enllà de la qüestió del gènere. Retraten la dona i el seu món. Fotografien el seu etcètera.

Segons Lola Garrido, comissària de l’exposició, «aquesta proposta pretén recordar com hem canviat, com els grans mestres feien art i com la fotografia de moda, que havia de ser simplement comercial, va esdevenir la manifestació d’ideals i d’aspiracions que avui dia continuen vius».

Data: Del 9 de maig al 29 de setembre de 2007

Lloc: Fundació Foto Colectania, C/ Julián Romea 6 D2, 08006 Barcelona (mapa)

Preu: 3 €

Un comentario en “Exposició «Dona, etcètera»

Los comentarios están cerrados.