Exposició de Martín Franchi

El fotògraf argentí Martín Franchi exhibeix una completa selecció d’obres realitzades en un passat recent. Paisatge natural o urbà, retrat o reportatge social, mostra una maduresa fotogràfica que no passa desapercebuda a qui hagi estat atent a la seva trajectòria fins avui.

Lluny de caure en la dispersió, Franchi meravella amb les seves fotografies, independentment del gènere. És com una esponja que absorbeix la seva realitat immediata; com una escombra que separa la sorra i respecta les llavors d’or que se’ns ofereixen a cada pas i la immensa majoria no veiem. Llavors d’or que ell treballa fins a convertir-les en belles imatges que ens regala a canvi de només la seva contemplació. Amb la seva inseparable càmera i amb el món sencer a la seva disposició a cada pas, a cada clic, aquest barceloní d’adopció ens obsequia amb una exposició que es recomanable no deixar de veure… per a apreciar fins i tot encara més les següents.

Data: Del 3 al 31 de maig de 2007

Lloc: Galeria Trébol BCN al Poble Espanyol, Av. Marquès de Comillas 13, 08038 Barcelona (mapa)

Preu: Gratuït amb l’entrada al Poble Espanyol

2 comentarios en “Exposició de Martín Franchi

  1. Vaig assistir-hi a la inauguració tot i la pluja i no em va decebre. Pensava que la nota de premsa era massa propagandística, però ara crec que era massa literària. De tota manera, és veritat tot el que diu i, tot i que potser veig la expo massa eclèctica i sense centrar-se en cap tema en concret, paga la pena veure-la perqué aquest fotògraf sap treure profit de moltes situacions diferents. Lògic, perqué quan vaig preguntar em van dir que es dedica professionalment i mentrestant va desenvolupant els seus treballs personals, cosa que també crec que explica la varietat de temàtiques que es deu anar trobant i aprofitant quan se li posen davant la càmera. Soc molt aficionat a la fotografia i m’agradaria arribar a aquest domini de l’ofici. Bona expo i bona atenció per part de la galeria.

  2. La expo de Franchi, agrega a algunas de sus mejores fotos otras de una
    excelente calidad como la tomado en el MACBA y «Barcelona es un grafitti», que coloca a la torre AGBAR desde una perspectiba totalmente novedosa.

Los comentarios están cerrados.