Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Etiòpia» d’Àngel Peral – Barcelona Photobloggers

«Etiòpia» d’Àngel Peral

Àngel PeralPensar en Etiòpia gairebé sempre ens du a visualitzar imatges d’infants amb la panxa inflada, la cara plena de mosques, llurs mares amb els pits secs observant com la mort planeja damunt seu, bestiar mort o mostrant el costellam, i la terra assecada i polsosa. Aquestes imatges sorgeixen a la nostra ment alimentades per al record d’allò que hem vist a la televisió o en d’altres mitjans, i no és que no siguin reals, tot i que hi hauria molt a dir al respecte.

Vivim a l’era de la informació, però hem de ser prudents amb la subtil manipulació que se’n fa. El poder dels mitjans de comunicació, molt especialment de la televisió, no sempre s’adiu amb els sentiments més altruistes i desinteressats. La pretensió del fotògraf Àngel Peral és mostrar una altra visió d’aquest país utilitzant com arguments les impressions que ha captat amb la seva càmera. Aquestes imatges tot i sent tant diferents de les esmentades al principi, no deixen de ser també reals, i és bo oferir al públic la possibilitat que, quan pensi amb Etiòpia, pugui visualitzar un altre tipus d’imatges que li deixaran un record més agradable i equilibrat. Sense cap mena de dubte aquesta gran terra i la seva gent s’ho mereixen.

Data: Del 3 al 31 de maig de 2007
Lloc: Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, C/ Pons i Gallarza 25, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Etiòpia» d’Àngel Peral

  1. Del 28 de desembre de 2009 al 15 de gener de 2010 es podrà visitar l’exposició «Etiòpia» d’Àngel Peral a l’Espai de Gent Gran Esquerrra de l’Eixample (C/ Rosselló 80, molt a prop de l’estació de metro Hospital Clínic).

Los comentarios están cerrados.