«Alvar Aalto Valon Arkkitehti» de Txomin Ruiz de Larramendi Roa

Finlàndia està situada al nord d’Europa. El territori està format per un altiplà de roca erosionada i boscos boreals. Té 5,2 milions d’habitants, dels quals 551.000 viuen a Hèlsinki, la capital. La climatologia finlandesa es caracteritza pels hiverns freds i els estius moderats. Al nord, el sol d’estiu no es pon durant uns 73 dies i a l’hivern no es veu a l’horitzó en 51 dies.

Aquest és el país en què va viure Alvar Aalto. L’arquitecte escollit pel recorregut fotogràfic realitzat pel fotògraf Txomin Ruiz de Larramendi Roa durant els mesos de gener a juliol de l’any 2005. Les imatges mostren la relació, el respecte i la integració dels edificis amb la natura, així com també l’estudi d’una llum molt especial.

Data: De l’1 al 17 de març de 2007

Lloc: Espai Photogràphic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Pl. Nova 5, 08002 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta