«Món Llach» de Juan Miguel Morales

Coincidint amb el comiat de Lluís Llach dels escenaris i la presentació d’un llibre editat per l’editorial Mina titulat «Món Llach», i un altre de l’editorial Txalaparta titulat «Lluís Llach sempre més lluny», ambdós dels mateixos autors: Juan Miguel Morales i Omar Jurado, la Galeria Hartmann presenta, com inici d’un llarg recorregut per diferents ciutats al llarg del 2007, un treball fotogràfic i de textos sobre el cantautor català, on a través de la seva biografia personal es fa un recorregut per la història recent de Catalunya i pel seu present.

Les 50 fotografies de Juan Miguel Morales es presenten en còpia d’art, inèdites i limitades, el que confereix a la col·lecció una qualitat extraordinària. Omar Jurado és l’autor dels textos que acompanyen les imatges.

Data: Del 15 al 30 de gener de 2007

Lloc: Galeria Hartmann, C/ Sta. Teresa 8 baixos, 08012 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta

3 comentarios en “«Món Llach» de Juan Miguel Morales

  1. Hola.
    Tengo un blog con varias fotografias de España y sobre todo Paris y los USA. Ultimament realizo animaciones en Flash para blogs.
    La lista de todos los articulos publicados estan a la idquierda arriva.
    Con el deseo releerte con tu opinion, te deseo una buena noche desde Paris.
    Asta pronto

  2. Me ha parecido impresionante la colección de fotos Món Llach. El libro es genial, muy recomendable a todo el mundo, y la exposición -que pude ver en Barcelona- una pasado. ¿Qué otros trabajos hay de Juan Miguel Morales en libro?

Los comentarios están cerrados.