«des/habitat» d’Aleix Plademunt

A partir de diverses instantànies realitzades a Mèxic i Argentina, el fotògraf Aleix Plademunt es pregunta quin és el destí de tots aquells medis construïts per l’home que han passat a l’obsolescència per la seva manca d’utilitat. Construccions que, moltes vegades, s’aixequen sense arribar mai a ser conscients de quin serà el seu darrer fi.

On resta el que ja no serveix? On es desa? I, sobretot, de quant espai es disposa per satisfer l’ànsia productiva que, a la llarga, es torna destructiva? Tots aquests interrogants són qüestionats a través de les imatges que formen part d’aquesta exposició.

Data: Del 21 de desembre de 2006 al 18 de gener de 2007

Lloc: Espai Photogràphic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Pl. Nova 5, 08002 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta