Exposició «Les veus de la fàbrica»

Coats Fabra, una de les indústries més emblemàtiques del districte de Sant Andreu, ha tancat aquest any una part important de les seves instal·lacions al barri. Els edificis han quedat buits i molt aviat es convertiran en nous equipaments pel barri.

La mostra «Les veus de la fàbrica» vol recollir la memòria d’aquells que van ocupar aquests espais durant molts anys de vida laboral. L’exposició, que es podrà veure fins el 14 de gener de l’any que ve, s’estructura en vuit blocs que fan un recorregut per la història de la fàbrica a través de fotografies i entrevistes a persones que hi han treballat. Els records de 20 ex-treballadors sobre l’obra social, la producció, el primer dia de treball, les oficines o les lluites laborals ens permeten construir una història plena d’anècdotes personals.

L’exposició neix com una col·laboració entre el Centre Cultural Can Fabra i l’Associació Amics de la Fabra i Coats, una entitat que té com a objectiu preservar la memòria de tots aquells que han treballat a la fàbrica.

Data: Del 14 de novembre de 2006 al 14 de gener de 2007

Lloc: Centre Cultural Can Fabra, C/ Segre 24-32, 08030 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta