Debat «La notícia ets tu. La democratització de la fotografia»

Quina reacció suscita dins l’àmbit professional l’arribada i l’augment de la fotografia amateur ? Com es definiran els criteris d’avaluació de les fotografies amb la creixent presència amateur als mitjans de comunicació tradicionals i on-line ? Quina és la posició del món de la comunicació davant d’aquest fet? Construirem la informació de la mateixa manera que ho hem fet sempre sense tenir presents aquests nous continguts? Al voltant d’aquestes qüestions, s’encetarà un debat que comptarà amb la presència de Michiel Munneke (World Press Photo), Pepe Baeza (La Vanguardia), David Wheldon (Vodafone) i Enric Enrich (advocat) i que serà moderat per Silvia Omedes (Photographic Social Vision).

Data: Dilluns 27 de novembre de 2006

Lloc: Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona (mapa)

Horari: A les 19.00 h

Preu: Entrada gratuïta

4 comentarios en “Debat «La notícia ets tu. La democratització de la fotografia»

  1. La charla, en la que incluso ha intervenido el famoso Fran Simó, ha estado bastante interesante. Ésta ha girado principalmente entorno a temas de copyrights, propiedad intelectual y otros derechos, y como ya se sabe, con estos temas las cosas nunca quedan del todo claras. Al final hemos tenido la oportunidad de hablar con el abogado Enric Enrich y con Michael Shaw (excuse our poor english) del blog político BAG news Notes, entre otros.

Los comentarios están cerrados.