Exposició d’Anna Boyé

La Vitrina del Fotògraf del Palau Robert acull fins el 14 de gener l’obra de la fotoperiodista Anna Boyé. Per l’Anna, la fotografia i el fotoperiodisme és un canal per entendre el món i els qui l’habiten, i reconeix que ella es manifesta i s’expressa a través de la seva obra documental, a través dels seus reportatges que l’ajuden a valorar i a estimar profundament els llocs on ha estat perquè, per damunt de tot, l’atrauen les persones i l’interessa conèixer el funcionament de les societats.

L’exposició recull fotografies de les sèries «Matriarcats», «Dona i Déu», «Història d’un somni», «Japoneses» i «Edat d’or» que sintetitzen la feina realitzada durant deu anys. A partir de totes aquestes imatges, fruit dels diversos viatges arreu del món, moltes vegades realitzats en condicions difícils, Anna Boyé descriu la seva forma de veure la situació de la dona al món en les circumstàncies més diverses.

Data: Del 9 de novembre de 2006 al 14 de gener de 2007
Lloc: Palau Robert, Pg. Gràcia 107, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta