«…d’entre les flors…» de Martí Ballada

Martí BalladaL’artista Martí Ballada exposa a la Casa Elizalde 25 obres de diversos formats realitzades amb la tècnica del giclée, que consisteix en el retoc digital i la impressió a tinta de fotografies de gran qualitat. Gràcies a aquesta tècnica, les fotografies s’apropen a l’estètica d’una pintura, fins al punt que de vegades no es pot reconèixer si l’obra original és una imatge o bé una pintura.

L’exposició, titulada «…d’entre les flors…», està dedicada en exclusiva a les flors, com ara les tulipes, les orquídies, els gira-sols, les margarides i les flors més exòtiques. L’artista Ballada juga amb els colors i la figura delicada de la flor com a paradigma de l’amor, la tristesa i la vida.

Data: Del 30 d’octubre al 17 de novembre de 2006

Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde, C/ València 302, 08009 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«…d’entre les flors…» de Martí Ballada

Los comentarios están cerrados.