Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Urbans» de Francesc Fàbregas – Barcelona Photobloggers

«Urbans» de Francesc Fàbregas

UrbansUn recull d’instants reals i efímers de moments, llocs, situacions, gent, paisatges i objectes és el que ens ofereix «Urbans», l’exposició fotogràfica de l’artista Francesc Fàbregas que acollirà el Centre Cultural Barradas de l’Hospitalet, del 26 d’octubre al 26 de novembre. Fàbregas es retroba amb l’art fotogràfic i es val de les eines i els suports digitals per mostrar-lo en estat pur.

El fotògraf ofereix, a través d’aquesta mostra, una exposició d’instants, una mirada profunda i detallada de la realitat immediata que ens envolta i que veiem cada dia a les grans ciutats, però que, sovint, no sabem mirar. Fàbregas no es conforma amb les imatges planes, sinó que utilitza un punt de fuga llunyà per intentar guiar la mirada de l’observador cap al significat real de les coses. Un significat que queda implícit i que l’artista deixa que cadascú descobreixi lliurement.

A través d’aquesta «pedagogia de la mirada», l’artista proposa frenar el ritme frenètic de la societat actual, aturar el temps i contemplar la bellesa d’un món que tenim a l’abast, que sempre té coses a dir-nos i que hem de saber aprendre a escoltar i a mirar. Una fotografia, doncs, amb un alt component social i urbà que no deixarà indiferent l’observador i que pretén caçar el temps i endinsar-nos en allò que els místics anomenen «eternitat».

Data: Del 26 d’octubre al 26 de novembre de 2006
Lloc: Centre Cultural Barradas, Rambla de Just Oliveras 56, 08901 L’Hospitalet de Llobregat (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

2 comentarios en “«Urbans» de Francesc Fàbregas

Los comentarios están cerrados.