Documental «Faith in Chaos»

El punt de partida del documental «Faith in Chaos» realitzat per Sergi Agustí és el segon i tercer viatge que el fotògraf Pep Bonet va realitzar a Sierra Leone, durant els mesos d’abril i octubre de 2003, per a completar el seu treball fotogràfic, començat l’any anterior.

El propòsit del documental és mostrar el context que envolta la presa d’una fotografia. La foto és la plasmació d’un instant, però escollit pel fotògraf. Aquesta decisió concreta és la que el converteix en fotògraf i és la part més important de tot el procés creatiu. I el control de l’entorn i la relació amb els personatges de les fotografies queden amagats darrere del paper.

A través del documental, es pretén mostrar i contextualitzar tota aquesta activitat. Un context de postguerra que va des de l’esperança a la desesperació. Dos sentiments antagònics, però que es viuen alhora. I que es mostren des de dos punts de vista: La càmera de vídeo i la fotografia. Les dues treballen en la mateixa realitat, però cadascuna aporta una part de reflexió pròpia a la història.

El documental i una entrevista posterior amb el realitzador Sergi Agustí i el fotògraf Jordi Camí es podran veure diumenge 29 d’octubre de 2006 a les 22.30h i a les 2.00h de la matinada, i dimarts 31 d’octubre de 2006 a les 16.00h al programa Doc’s de Barcelona TV.

Un comentario en “Documental «Faith in Chaos»

Los comentarios están cerrados.