Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Entre la crònica i l’imaginari» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Entre la crònica i l’imaginari»

La mostra «Entre la crònica i l’imaginari. Fotografies de la Segona República», que es pot veure a l’Arxiu Històric de la Ciutat, recull 115 tiratges originals del fons de l’Arxiu Fotogràfic de l’Arxiu Històric de la Ciutat. Les fotografies, realitzades entre els anys 1931 i 1939, permeten fer un recorregut visual per l’imaginari catalanista i republicà de la Catalunya d’aquella dècada.

Bona part de les fotografies es poden atribuir a Josep Maria de Sagarra, considerat el primer fotoreporter català que incorpora el domini de la profundiat de camp com un element important del llenguatge fotogràfic. L’altre gran fotògraf que apareix a la mostra és Carlos Pérez de Rozas i Masdeu.

Data: Del 25 d’octubre de 2006 al 20 d’abril de 2007

Lloc: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona – Arxiu Fotogràfic, Pl. Pons i Clerch 2 – 2a planta, 08003 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta