«Fabricando» de Dídac Codina

FabricandoMitjançant l’antiga tècnica de l’albúmina, el fotògraf Dídac Codina presenta un seguit de fotografies de ports, mines, estacions, dics, etc. Es tracta de paisatges que formen part d’un viatge a la recerca de l’òxid i l’oblit, anant de Cienfuegos a Marsella, de Bilbao a Almeria passant per Berga i el Llobregat.

El positivat d’imatges a partir de la tècnica de l’albúmina requereix d’un procediment rigorós i artesà que es remunta als inicis del positivat industrial en la història de la fotografia, a mitjans del segle XIX. És per això que l’autor defineix l’exposició com un treball d’arqueologia industrial.

Data: Del 19 d’octubre al 4 de novembre de 2006

Lloc: Espai Photogràphic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Pl. Nova 5, 08002 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta